WALKING OVER THE RAINFOREST, AMAZONAS

SPEEDY CANOES, AMAZONAS

GALAPAGOS, EXPLORE AND LEISURE

Ecuador

Ecuador er måske nok det mindste af landene i Andes regionen, men er tæt pakket med spændende muligheder. Ecuador, der har fået sit navn efter ækvator, er et rigtig godt udgangspunkt for begynderens rundrejser gennem Sydamerika.

Og netop ved ækvator, eller den smukke hovedstad Quito lidt syd for, er det godt at tage hul på eventyret. Herfra kan man på mindre end en dagsrejse nå at passere nogle af verdens højeste vulkaner, tage dybt ind i Amazonjunglen, solbade ved Stillehavets tropiske strande eller besøge farvestrålende indianske markeder.

Denne korte transporttid til de fleste typer landskaber og kulturer som folk forbinder med Sydamerika, står som en rar kontrast til de lange afstande i nabolandene. En anden fordel er også at Ecuador er et billigt rejseland med plads til alle typer rejsende. Befolkningen i Ecuador er venlig og imødekommende, og politisk regnes landet blandt de mest stabile på kontinentet. Man skal bare værne sig med sund fornuft som ethvert andet sted.

Mange finder Ecuador utroligt indbydende som begynder i Sydamerika.

Galapagos-øernes naturvidundere synes uden en øvre grænse. Tag i Darwins fodspor på små krydstogtskibe der mere er naturekspeditioner end noget andet. Uforglemmeligt. Tag på rejse i Ecuador med Argentur som rejseleder. Tjek forsiden for tilbud

Tailor-made Trips - ask for an offer